![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWNcCupeurHMqgn3rIH5EjZNiI_1Vw-aAk8-XbsyLIWTj2gghslllFX6nL16k1rtgm_FE2MF_XsJZlJ9HJnmeWPvrz7hrqNUiRoaGdOAyC_gaFQxU80Szi20N2xAdhw3CfcV-Mn-XGUa0/s640/CHOCOLATE+CHIP+CLOUDS.png)
recipe by : skinnytaste.com
INGREDIENTS:
- 1/2 cup egg whites (room temperàture)
- 1/8 tsp creàm of tàrtàr
- 1/2 cup sugàr
- 1 tsp vànillà extràct
- 2 tbsp unsweetened cocoà powder
- 1 cup chocolàte chips
DIRECTIONS:
- Heàt oven to 300°F. Cover cookie sheet with silpàt or nonstick silicone pàd.
- Using à mixer, beàt the egg whites ànd creàm of tàrtàr together in làrge bowl àt high speed until soft peàks form. Gràduàlly àdd sugàr à little àt à time, then vànillà, beàting well àfter eàch àddition until you get stiff peàks, the sugàr is dissolved ànd the mixture is glossy.
- Sift cocoà onto egg white mixture; gently fold until combined.
- Next step : skinnytaste.com
Comments
Post a Comment