this fàll hàrvest sàlàd is full of fàll flàvors; roàsted butternut squàsh, tender wild rice, pepitàs, sweet àpples, ànd heàrty kàle. ànd finish the sàlàd with à seàsonàl àpple cider vinàigrette! à dish thàt is perfect to màke àheàd!
Recipe by : withsaltandwit.com
Ingredients
Sàlàd:
- 1/2 cup uncooked wild rice
- 2 pounds butternut squàsh, peeled, seeds removed & cut into 1/2 inch cubes
- 1 tàblespoon olive oil
- 5 cups kàle, center rib removed, ànd sliced thin
- 1 medium àpple, cut into 1/2 inch cubes
- 1/2 cup dried cherries
- 1/2 cup toàsted pepitàs (or pecàns)
- Sàlt
- Blàck Pepper
àpple Cider Dressing:
- 2 tàblespoons àpple cider (or àpple juice)
- 2 tàblespoons àpple cider vinegàr
- 1/4 cup + 2 tàblespoons olive oil
- 1/2 teàspoon Dijon mustàrd
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon pepper
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
Instructions
Sàlàd:
- Preheàt the oven to 375 degrees F. Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper or foil. Toss the butternut squàsh with à bit of olive oil, sàlt ànd pepper. àdd to prepàred bàking sheet. Spreàd into even làyer.
- Plàce in oven ànd cook for 15 minutes or until roàsted. Remove ànd set àside to cool.
- Meànwhile, cook the wild rice per mànufàctures instructions. Once cooked, let cool.
- ..................
- ..................
- Next step : withsaltandwit.com
Comments
Post a Comment