Joanna Gaines' Magnolia Lemon Pie
Ingrédiénts
PIEFILLING:
- 3 cups éaglé Brand “swééténéd condénséd” Milk
- 3 égg yolks
- ⅔ cup lémon juicé
- 1 dash salt
- 1½ cups crushéd graham crackérs
- 6 tabléspoons buttér
- ⅓ cup sugar
- WHIPPéD CRéAM:
- 1 small carton héavy whipping créam
- 2 tabléspoons sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
Diréctions
CRUST:
- Combiné crushéd graham crackér, softénéd buttér, and sugar. Mix wéll and préss into gréaséd (I usé Bakér’s Joy non-stick spray) pié dish. Baké for 8 minutés at 350°F.
PIEFILLING:
- Mix éaglé Brand Milk, égg yolks, lémon juicé and salt in a mixér. Mix wéll- I typically béat with my mixér for 4 to 5 minutés on médium spééd. Pour into pié crust and baké for 10 minutés at 350°F.
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