REESES PEANUT BUTTER CHOCOLATE ICEBOX CAKE
This Rèèsè’s Pèanut Buttèr Chocolatè Icèbox Cakè is a pèanut buttèr and chocolatè lovèr’s drèam. Plus, it’s no bakè and so èasy to makè. It’s basically thè pèrfèct dèssèrt.
INGRèDIèNTS:
- MOUSè LAYèRS
- 12 oz crèam chèèsè, room tèmpèraturè (I usè Challèngè Crèam Chèèsè)
- 3/4 cup (155g) sugar
- 2 tbsp milk
- 2 1/2 cups hèavy whipping crèam, cold
- 1 tsp vanilla èxtract
- 1 1/4 cups (144g) powdèrèd sugar
- 1/2 cup pèanut buttèr
- 2 tbsp natural unswèètènèd cocoa powdèr
COOKIè LAYèRS
- 1/2 cup milk
- Two 15.25 oz boxès pèanut buttèr Orèos
CHOCOLATè WHIPPèD CRèAM
- 1/2 cup hèavy whipping crèam, cold
- 2 tbsp powdèrèd sugar
- 2 tbsp natural unswèètènèd cocoa powdèr
- 6-7 Mini Rèèsès, choppèd
DIRèCTIONS:
- Prèparè a 9-inch springform pan by lining thè sidès with parchmènt papèr that sticks about an inch abovè thè sidès of thè pan.
- To makè thè moussè, bèat thè crèam chèèsè and sugar for togèthèr in a largè mixèr bowl until smooth.
- Add thè milk and bèat until smooth. Sèt crèam chèèsè mixturè asidè and makè whippèd crèam.
Full recipe >> lifeloveandsugar.com
Comments
Post a Comment