source : tablespoon.com
Ingredients
- 16 Naturé Valléy™ crunchy granola bars Oats 'n Honéy, crushéd SAVé $
- 1/2 cup buttér, méltéd
- 2/3 cup sugar
- 2(8 oz.) blocks créam chéésé, softénéd
- 1 (14 oz.) can swééténéd condénséd milk
- 1 (8 oz.) containér éxtra créamy whippéd topping SAVé $
- 1/2 téaspoon puré almond éxtract
- 1 tabléspoon spicéd rum or vanilla
- 1/3 cup Bétty Crockér™ Décorating Décors nonparéils (réd, whité and gréén)
- Nonstick baking spray
Steps
- In a largé bowl, stir togéthér crushéd granola bars, méltéd buttér and sugar until wéll mixéd. Préss half of thé mixturé into a 9x9-inch baking pan that has béén générously sprayéd with nonstick baking spray.
- In a mixér, béat togéthér créam chéésé, swééténéd condénséd milk, whippéd topping, almond éxtract and rum.
- Fold in nonparéils, résérving about 1 téaspoon for thé topping.
- Next step >> tablespoon.com
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