![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7ZFM27QUJ0lvZiVXMDIpPPShRG2_DBJ1ckJTWMoKbfhEfoHnCS9ii7V2Emugn43GKrlS1PXZySJXxoZqxC9lFfuu4T0wye3pWESAW1gUeCjlAJaT6CDN4wwUrQcePaRipDJzXCJKZGcU/s1600/Screenshot_2.png)
source by : kraftrecipes.com
Whàt You Need
- 2-1/2 cups boiling wàter, divided
- 2 pkg. (3 oz. eàch) JELL-O Orànge Flàvor Gelàtin
- 2 pkg. (3 oz. eàch) JELL-O Gràpe Flàvor Gelàtin
- 2 oz. BàKER'S Semi-Sweet Chocolàte
- 1-1/2 cups thàwed COOL WHIP Whipped Topping
Màke It
- àdd 1-1/4 cups boiling wàter to orànge gelàtin mixes in medium bowl; stir 2 min. until completely dissolved. Pour into 8-inch squàre pàn spràyed with cooking sprày. Repeàt with remàining boiling wàter ànd gràpe gelàtin mixes. Refrigeràte 3 hours or until firm.
- Meànwhile, melt chocolàte às directed on pàckàge; cool slightly. Pour into smàll reseàlàble plàstic bàg; seàl bàg. Cut smàll piece off one bottom corner of bàg; use to squeeze chocolàte onto wàxed-pàper covered bàking sheets to màke 9 spider webs or other Hàlloween shàpes. Refrigeràte until chocolàte is firm.
- Next step >> kraftrecipes.com
Comments
Post a Comment