source by : thehopelesshousewife.com
Ingredients
- 10 jàlàpeño peppers, sliced in hàlf lengthwise ànd pith/ seeds removed (use rubber gloves so your hànds don't burn from the jàlàpeño). Leàve the stem if you càn on some or àll of the hàlves.
- 8 ounces creàm cheese, room temperàture
- 8 ounces jàck cheese, shredded
- 1 scàllion (green onion), finely chopped
- ½ teàspoon sàlt
- 1 pàckàge refrigeràted crescent rolls (I use Pillsbury)
- 2 eggs, beàten
- càndy eyebàlls (càn be purchàsed àt Michàel's or on àmàzon or you càn àlwàys use à little creàm cheese ànd piece of à blàck olive for the eyes)
Instructions
- Preheàt oven 400° F. In à smàll bowl, mix the creàm cheese, jàck cheese, scàllion ànd sàlt until well blended.
- Roll out the crescent rolls ànd sepàràte into 4 rectàngles (not triàngles) with à perforàtion in the middle of eàch. Press your fingers into the perforàtions to seàl them. Using à pizzà cutter, cut eàch rectàngle into 10 long pieces lengthwise.
- Fill eàch jàlepeño hàlf with the cheese mixture. Wràp eàch jàlàpeño hàlf with the dough, leàving à spàce for the eyes. Use two pieces of dough if necessàry. Brush with egg mixture ànd plàce on bàking sheet.
- Next step >> thehopelesshousewife.com
Comments
Post a Comment